Pohjois-Norja 13.-23.1.2019

Pehmeää valoa ja pohjoista eksotiikkaa

Lähde seikkailulle talvisiin maisemiin Jäämeren rannalle. Retki on suunniteltu kuvauksesta sekä linnuista kiinnostuneelle luontoharrastajalle.

Monipuolinen luonto talvellakin

Meillä on mahdollisuudet mahtaviin revontulinäytöksiin, useisiin valaslajeihin (mm. miekkavalas, ryhävalas ja kaskelotti) ja mielenkiintoisiin Jäämeren lintuihin, unohtamatta tietenkään hengästyttäviä maisemia.

Retkeilemme pääosin Tromssan ja Pohjois-Lofoottien alueella. Teemme yhteensä kolme kuvausretkeä merelle, sekä yhden maakotkakojulle Pohjanmaalla. Lintuja alueella on
talvellakin yllättävän monipuolisesti, kuten jää- ja amerikanjääkuikkia, ruokkilintuja, kymmenittäin kyhmyhaahkoja, iso- ja grönlanninlokkeja sekä hyvällä tuurilla arktisia harvinaisuuksia.

Grönlanninlokki on isolokkia harvalukuisempi säännöllinen vieras kalasatamissa.

Merikotkan kuvaus onnistuu jylhissä maisemissa.

Miekkavalaat kuuluvat alueen faunaan talvikaudella ja seurailevat silliparvia tiiviisti.

Ilmoittaudu mukaan!

Retkelle on vain 3 asiakaspaikkaa, koska haluamme turvata mahdollisimman joustavan liikkumisen matkan aikana. Sääolot ja hankalasti ennustettavat silliparvien liikkeet vaikuttavat reittiimme.
Retken hinta on 2900 e/hlö sisältää kaikki kuljetukset, majoitukset, kuvaussafarit ja -kojun.

Jos kiinnostuit, niin kysy lisää oheisen ilmoittautumislomakkeen kautta, tai ottamalla yhteyttä retken vetäjään ([email protected]).

Valoisa aika on verrattain lyhyt, mutta tuo maisemien muodot kauniilla tavalla esille.

Ilmoittautumislomake

Using Format